Ihre Suche nach "Fermentation" ergab 62 Treffer

Ansicht:
Marcel Kruse: Magic Fermentation, Buch

Marcel Kruse, Geru Pulsinger
Magic Fermentation

Dieses Buch wird klimapositiv hergestellt, cradle-to-cradle gedruckt und bleibt plastikfrei unverpackt. GEMÜSE MIT GÄRFAKTOR: TAUCH AB MIT KIMCHI, KOMBUCHA UND CO.! Es blubbert und zischt, PRICKELT UND G…

sofort lieferbar
Buch
EUR 32,90*
Martin Reich: Revolution aus dem Mikrokosmos, Buch

Martin Reich
Revolution aus dem Mikrokosmos

Leben auf Sicht

Braukessel statt Bauernhof? Damit könnten wir den katastrophalen Einfluss unserer Ernährung auf Umwelt und Klima drastisch reduzieren. Durch Fortschritte in der Biotechnologie erfährt die jahrtausendealte…

sofort lieferbar
Buch
EUR 25,00*
Paul Schützenberger: On fermentation, Buch

Paul Schützenberger
On fermentation

Reprint of the original, first published in 1879. The Antigonos publishing house specialises in the publication of reprints of historical books. We make sure that these works are made available to the pub…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 79,90*
Paul Schützenberger: On fermentation, Buch

Paul Schützenberger
On fermentation

Reprint of the original, first published in 1879. The Antigonos publishing house specialises in the publication of reprints of historical books. We make sure that these works are made available to the pub…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 59,90*
Stefanie Horn: Fermentier' doch mal!, Buch

Stefanie Horn
Fermentier' doch mal!

Lust auf fermentierte Tomaten oder einen käsigen Cashew-Laib? Dieser Grundkurs in die pflanzliche Fermentation hilft dir auf deinem Weg, regionales und saisonales Obst, Gemüse und Nüsse haltbar und lecker…

sofort lieferbar
Buch
EUR 18,00*
Christian Seiler: Rote Wand. Culinary Lab, Buch

Christian Seiler, Jamie Unshelm,
Rote Wand. Culinary Lab

Die Rote Wand in Lech ist ein kulinarisches Kompetenzzentrum. Das Hotel ist für seine herausragende Küche, seine Fondue-Tradition und den vielfach ausgezeichneten Chef's Table bekannt. Herz der kulinarisc…

lieferbar ab 4.12.2024.
Buch
EUR 38,00*
Sam Cooper: The Fermentation Kitchen, Buch

Sam Cooper
The Fermentation Kitchen

From kimchi to miso, kombucha to ginger beer, The Fermentation Kitchen introduces you to the alchemy of fermentation - taking simple ingredients and transforming them in form and flavor. Explore a wide …

lieferbar ab 12.11.2024.
Buch
EUR 25,43*
Sam Cooper: The Fermentation Kitchen, Buch

Sam Cooper
The Fermentation Kitchen

DK RED

From kimchi to miso, kombucha to ginger beer, The Fermentation Kitchen introduces you to the alchemy of fermentation - taking simple ingredients and transforming them in form and flavour. Explore a wide r…

lieferbar innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 19,55*
Julia Skinner: The Fermentation Oracle, Buch

Julia Skinner
The Fermentation Oracle

"In The Fermentation Oracle, author Julia Skinner opens a portal to new culinary and personal explorations by sharing 36 guided meditations on the properties of each ferment, intended to help you think cr…

lieferbar innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 28,41*
Walter Koch: Pathway Design for Industrial Fermentation, Buch

Walter Koch
Pathway Design for Industrial Fermentation

This in-depth view on industrial fermentation processes of chemical intermediates in the value chain provides key insights for professionals designing and monitoring fermentation processes.

sofort lieferbar
Buch
EUR 144,56*
Carcass: Necroticism-Descanting The Insalubrious (FDR Remaster), CD

Carcass
Necroticism-Descanting The Insalubrious (FDR Remaster)

– Carcass sind eine britische Death-Metal Band die stilprägend in Richtung Grindcore, aber auch Melodic-Death Metal waren – Dieses Re-release wurde direkt von den Master Tapes gepresst und in Full Dynami…

umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
CD
 
EUR 16,99*
William Patton: Laws of Fermentation and the Wines of the Ancients, Buch

William Patton
Laws of Fermentation and the Wines of the Ancients

Reprint of the original, first published in 1871. The Antigonos publishing house specialises in the publication of reprints of historical books. We make sure that these works are made available to the pub…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 49,90*
William Patton: Laws of Fermentation and the Wines of the Ancients, Buch

William Patton
Laws of Fermentation and the Wines of the Ancients

Reprint of the original, first published in 1871. The Antigonos publishing house specialises in the publication of reprints of historical books. We make sure that these works are made available to the pub…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 29,90*
Carcass: Wake Up And Smell The Carcass, CD

Carcass
Wake Up And Smell The Carcass

umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
CD
 
EUR 13,99*
William Patton: The laws of fermentation and the wines of the ancients, Buch

William Patton
The laws of fermentation and the wines of the ancients

Reprint of the original, first published in 1871. The publishing house Anatiposi publishes historical books as reprints. Due to their age, these books may have missing pages or inferior quality. Our aim i…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 49,90*
René Redzepi: Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation, Buch

René Redzepi, David Zilber,
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation

Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.

sofort lieferbar
EUR 36,29**
Buch
EUR 33,10*
Federica Ronchetti: The Regulatory Landscape in the EU for Dairy Products Derived from Precision Fermentation, Buch

Federica Ronchetti, Kai P. Purnhagen, Laura Springer
The Regulatory Landscape in the EU for Dairy Products Derived from Precision Fermentation

SpringerBriefs in Law and Regulation & Innovation

This book assesses the EU legal framework applicable to dairy products obtained through precision fermentation. It maps the authorisation and labelling requirements for these products to be placed on the …

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 43,80*
Alma Corina Blum: fantastisch fermentiert, Buch

Alma Corina Blum
fantastisch fermentiert

Kimchi ist wortwörtlich in aller Munde. Aber hast du dich schon mal gefragt, was da neben abgefahrenen Geschmackserlebnissen sonst noch dahintersteckt? Jep. Uralte Techniken, unzählige Variationen, ganz v…

Erscheint bald
Buch
Sandor Ellix Katz: The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World, Buch

Sandor Ellix Katz,
The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World

Winner of the 2013 James Beard Foundation Book Award for Reference and Scholarship, and a New York Times bestseller, The Art of Fermentation is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermenta…

lieferbar innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 39,88*
John Tyndall: Fermentation and its bearings on the phenomena of disease: a discourse delivered in the City Hall, Glasgow, October 19th 1876: under the auspices of the Glasgow Science Lectures Association, Buch

John Tyndall
Fermentation and its bearings on the phenomena of disease: a discourse delivered in the City Hall, Glasgow, October 19th 1876: under the auspices of the Glasgow Science Lectures Association

Reprint of the original, first published in 1877. The Antigonos publishing house specialises in the publication of reprints of historical books. We make sure that these works are made available to the pub…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 14,90*
Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.